Over Ons

 

 

 

Wie zijn wij?

Mascara mode is in 2007 opgericht door de eigenaar van Mamcare. 

Mamcare staat al jaren bekend in Rotterdam als de feestkleding winkel voor kinderen. Bij Mamcare kun je altijd terecht voor kostuums voor feest gelegenheden zoals bruiloften. Koop nu online bij Mamcare feestjurken, een pak voor jongens of een complete cadeau set voor pas geboren babies. 

Mascara mode is in tegenstelling tot Mamcare gespecialiseerd in damesmode voor dagelijks gebruik. Wil je een casual outfit kopen of toch liever iets netters? broeken, shirts, blousen of jurken je vindt het allemaal bij mascara mode. 

 

 

 

 

De kleding

Je vindt de meest trendy en up-to-date outfits hier bij Mascara mode voor een lage prijs. De prijs van de kleding neemt niet af van de kwaliteit van het product dat jij als klant koopt. Krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Bij mascara mode wordt elke week de collectie bijgewerkt. Past deze week de collectie niet bij jou smaak? Geen zorgen de week daarop zul je zeker iets kunnen vinden wat jij maar niet op de hanger kan laten staan. De wekelijkse inkopen zullen jouw versteld laten staan!